Trgovina

Manufacturers
Price
Date Added
Filter by minimum rating
Tags separated by comma
  
12.00€  
 

Etui za vizitke.

9.50€  
 

Roler Slovenski ornament Jože Karlovšek, z zelo kvalitetno gel minco iz Švice, s knjižnim kazalom.

Roler je izdelan v podjetju Vivapen d.o.o., knjižno kazalo je izdelano v tiskarski delavnici v Celju ter ročno lepljeno.

12.20€  
 

Nalivno pero s poslikavo ornamenta Jožeta Karlovška je bilo izdelano v slovenskem podjetju Vivapen d.o.o. iz Celja, knjižno kazalo je bilo natisnjeno v tiskarski delavnici v Celju ter je ročno lepljeno. Oba izdelka sta visoke kakovosti, izdelana v Sloveniji.

Predstavitev izdelka si lahko pogledate tukaj.

 

9.90€  
 

Strani: 112
Format: 148 mm x 210 mm
Vezava: Trda vezava
Leto izdaje: 2018

Dnevnik branje je skupaj z zvezkom s slovenskim ornamentom Jožeta Karlovška izdala Celjska Mohorjeva družba, prva slovenska založba, več si lahko preberete tukaj,

Kdor bere, živi tisoč življenj

Dnevnik branja je naša osebna literarna kamrica, v katero beležimo seznam prebranih knjig in podatke o njih, izpišemo nagovorljive citate ter lastne misli, ki se nam ob branju porajajo. Je izvrsten pripomoček za nadaljnji pogovor v bralnih skupinah in pri Slomškovem bralnem priznanju, pa tudi vzpodbuda za otroke, ki jih tako navajamo bralne kulture in hkrati lastnega razmišljanja ob prebranih knjigah. Opremljen z ornamenti Jožeta Karlovška in mislimi bl. Antona Martina Slomška.

Velikokrat ob branju knjig začutimo željo in potrebo, da bi kakšno prebrano misel zabeležili in jo tako trajno ohranili ali pa si izpisali kakšen pomemben citat. Po drugi strani pa se včasih le stežka spomnimo, kje smo prebrali neko iskrivo misel, ali pa pozabimo, kdo je avtor nekega citata in od kod ga poznamo. Dnevnik branja je sedaj pripomoček, ki bo vse to ohranil za trajen spomin.

Dnevnik branja je oblikovan za vpis 24 knjig, ob osnovnih podatkih o knjigi (naslov, avtor, ilustrator, prevajalec, obseg, datum branja, spodbudi za branje) pa je prostor namenjen tudi zapisu misli iz knjige, lastnim razmislekom ob prebranem, novim vprašanjem, ki se porajajo, in zapiskom. Razdelke med knjižnimi vnosi bogatijo misli bl. Antona Martina Slomška, dodan je še prostor za seznam prebranih knjig, knjig na čakalnem seznamu, zabeležke o podarjenih knjigah in razne termine (npr. srečanja bralnih krožkov, literarnih srečanj ali termini v knjižnici …). Ob koncu je predstavljeno tudi Slomškovo bralno priznanje ter dodan prostor za nalepke, ki jih odslej lahko zbirajo tako najmlajši kot izkušeni bralci.

Ob dnevniku branja ponujamo tudi črtast zvezek formata A 5 in nalivno pero. Vsi trije izdelki so oblikovani po izvirnih ornamentih Jožeta Karlovška – s tem se pridružujemo prizadevanjem za spodbujanje lastnoročnega pisanja, ohranjanje slovenskega izročila in obujanje lepopisja. Lično izdelan komplet izdelkov je lahko bogato in dragoceno darilo bo kakršni koli osebni ali poslovni priložnosti.

2.20€  
 
Strani: 60
Format: 148 mm x 210 mm
Vezava: Mehka vezava
Leto izdaje: 2018

Zvezek formata A 5. črtast, obogaten s slovenskim ornamentom Jožeta Karlovška, papir prilagojen pisanju z nalivnim peresom.

Zvezek je skupaj z dnevnikom branja izdala Celjska Mohorjeva družba. več si lahko preberete tukaj.

12.00€  
 

Kaligrafsko pero z odebeljeno konico omogoča lepšo pisavo z odebeljenimi krivuljami, primerno za pisanje voščilnic, naslovov in drugih slavnostnih zapisov.  Gratis dodatnih 6 črnih polnil.

Izdelano v pojdetju Vivapen d.o.o.

10.00€  
 

Lonček mali, proizvajalec Emo Celje - mali piskerček.

5.60€  
 

Čokolada je del kolekcije slovenski ornament Jože Karlovšek, in je izdelana v znani slovenski čokoladnici Lucifer iz Velenja. Okus čokolade je orehova potica. Skrbno iztbran okus dodatno poudarja slovenski ornamnt na embalaži. Čokolada je ročno izdelana, neto teža 40 g.

18.00€  
 

Uhani iso ročno izdelani v Slovenskem etnografskem muzeju in so del kolekcije Slovenski ornament Jože Karlovšek So ročno izdelani in kvalitetne izdelave.  Na voljo so različne oblike uhanov v barvni in črnobeli različici.

 

25.00€  
 

Medaljon je ročno izdelan iz kvalitetnih materialov v Slovenskem etnografskem muzeju v Ljubljani. Motiv v medaljonu nosi delček slovenskega ornamenta, na voljo je v črno beli ter barvni kombinaciji

18.00€  
 

Manšetni gumbi so ročno izdelani iz kvalitetnih materialov, izdelani so v Slovenskem etnografskem muzeju v Ljubljani.

12.20€  
 

Nalivno pero je izdelano v celjskem podjetju Vivapen, kaligrafska konica 0,80 mm omogoča lepo pisavo. Pero je namenjeno prav vsakemu, ki želi polepšati svojo pisavo. Pisalo je  etuiju, ki je tudi knjižno kazalo.

Items per page