Roler z gel minco ter na bombico

    

Kvaliteten in hkrati tudi zelo lep izdelek, ki ima več funkcij, je tudi roler iz kolekcije Slovenski ornament Jože Karlovšek.

Je odlično pisalo, ki ne sme manjkati v nobeni šolski puščici, na mizi v službi ali domačem predalu s pisali. Roler z gel minco, ki je proizvedena pri vodilnem proizvajalcu polnil v Švici, tekoče in lepo piše, še zlasti vam bo prišel prav, če večkrat pišete na trši podlagi. Navadni kemični svinčniki se ne obnesejo na trših površinah. Če imate stekleno mizo in položite list na mizo, bo kemični svinčnik načeloma zatajil. Zatajil bo tudi v mrazu.

Roler iz kolekcije Slovenski ornament vam bo lepo služil, v trenutku, ko se s konico dotaknete lista, bo tinta lepo stekla. Ni potrebno pritiskati na površino lista, kot to počnete pri navadnih kulijih, vaši nežni gibi v zapestju bodo čisto dovolj.

Gel minca je v modri barvi, ko se vam izprani, pri nas dobite nove.

Lahko se pa odločite za roler na bombice, torej enako polnilo kot pri nalivnih peresih. To pisalo vam bo prišlo prav, če vam je všeč pisava nalivnega peresa, pa vam je pero preveč kompliciran za pisat. Tinta bo lepo tekla, pritiskanje na površino ne bo potrebno, če se zmotite, enostavno brišete z brisalcem. Roler je zelo primeren za šolarje, prav vam bo prišel tako doma kot v službi. Na voljo imamo več dizajnov in barv.

Pisalo je lahko odlično darilo, ko se odpravljate v tujino ali kot suvenir. Embalaža rolerja vam bo služila tudi kot odlično knjižno kazalo. Na embalaži je v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku opisan ornament Jožeta Karlovška.

Vsi rolerji so izdelani v Sloveniji, v podjetju Vivapen. V Sloveniji je izdelana tudi embalaža. Roler je naš najbolj prodajan izdelek.